Fermierii produc hrană…

Anul acesta împlinesc 10 ani de activitate în consultanța de fonduri europene. Zece ani în care am cunoscut foarte mulți oameni. Oameni care nu mi-au fost doar beneficiari pentru că în timp mi-au devenit parteneri în încercarea de a dovedi că fermierii merită respectul autorităților și că trebuie sprijiniți pentru munca lor. Din luna februarie 2019 sunt și consilier de teren în cadrul proiectului AGRICOOP implementat la nivel național de Egis România. O provocare uriașă pentru mine, dar și un mijloc de a uni fermierii în cooperative.

Acest lucru ne-a ajutat să trecem împreună de la accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea individuală a fermelor la construirea, cu pași mărunți, a unei piețe de desfacere în comun.

Primul magazin online, butic.transatravel.ro, cu produse direct din fermă a fost lansat sâmbătă, 11 aprilie 2020 și este un produs AGRICOOP. AGRICOOP - cooperative agricole sau grupuri de producătoriVor fi comercializate produse lactate, legume, carne, fructe, miere, dulcețuri, conserve și alte preparate, toate naturale, făcute de fermieri cu produsele din propria gospodărie, după rețete vechi. Unora vă vor aminti de gustul copilăriei, iar alții vor înțelege acum la ce se referă părinții lor atunci când vorbesc despre mâncarea de la țară.

Comandați produsele de pe site și ele vor ajunge la voi acasă.


Imaginați-vă un raft dintr-un magazin, dar pe care sunt așezate povești, nu brânză, unt sau dulceață. Poveștile lor, ale fermierilor, ale rețetelor moștenite de la străbunici. Când o să dați click pe un produs gândiți-vă câtă trudă a fost până acolo.


Și pentru că am fost contactați de mai multe grupuri de producători este oportun să transmitem că platforma noastră de comercializare este disponibilă pentru toți producătorii locali care îndeplinesc condițiile de comercializare potrivit legislației în vigoare.


În această perioadă grea, generată de criza de sănătate și economică, a devenit evident că în astfel de vremuri, gospodarii noștri sunt cei care ne pot da hrană. Ce îmi doresc este ca voi să faceți un obicei din a consuma de la fermieri și după ce se termină această criză. Nu uitați, pe butic.transatravel.ro cumpărați produse naturale, proaspete, sigure, făcute după rețete specifice fiecărei zone. Susțineți fermierii locali!TransaTravel - Ghid Transalpina

Mulțumesc echipei care a lucrat la acest proiect, Iulian și Claudia Bocîi de la TransaTravel.ro!

Multumesc, de asemenea, partenerilor noștri Egis România, Revistei Ferma, Universul Olteniei și Gorjenii lui Brancuși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produsele din Coș

Golește coșul

Niciun produs în coș.

Înapoi la Butic
Caută după: