Cum găsești fermierii și produsele agroalimentare din apropierea ta?

Pentru că ne dorim să aducem pe mesele dumneavoastră cele mai proaspete și naturale produse, direct de la fermierii locali, venim în întâmpinarea tuturor cu câteva informații referitoare la funcționalitățile platformei.

Vă recomandăm pentru început să vă creați un cont pe site, pentru a beneficia de o utilizare cât mai ușoară și pentru a putea plasa comenzi pe viitor fără a fi nevoiți să reintroduceți datele dumneavoastră.

În imaginea de mai sus găsiți butonul pentru crearea contului și alăturat aveți posibilitatea să adăugați produse pe „Lista de cumpărături”, locul unde vei regăsi produsele tale favorite fără a mai fi nevoit să cauți pe site.

Am promis că vom construi o platformă care să vă ajute să găsiți produsele și fermierii din apropierea dumneavoastră.

Pentru aceasta dorim să știți că, atât la secțiunea Produse cât și la secțiunea Fermieri, puteți filtra căutările dumneavoastră în funcție de locația în care vă aflați.

De pe telefonul mobil puteți utiliza butonul de localizare automată, astfel platforma va afișa produsele din apropierea dumneavoastră pe o rază de 50 de kilometri. Opțiunea este disponibilă și pe desktop, dar din cauza lipsei funcției GPS vă recomandăm ca pe desktop să tastați manual adresa dumneavoastră.

Am setat o rază rezonabilă de 50 de kilometri pentru a menține accesibilă posibilitatea de livrare fără costuri. Vă recomandăm să plasați comenzi de la fermierii cei mai apropiați, eventual grupate împreună cu vecinii, prietenii sau rudele voastre, pentru a face cât mai utilă deplasarea fermierilor pentru livrări.

Vă stăm la dispoziție pentru orice nelămurire și vă răspundem la întrebări în comentarii sau ne puteți contacta direct, de pe pagina de Contact!

 

Vă dorim numai bine și să mâncați sănătos!

2 comentarii la “Cum găsești fermierii și produsele agroalimentare din apropierea ta?

    1. Bineinteles! Avem fermieri inscrisi pe platforma si in apropiere de Bumbesti Jiu!
      Mergeti la sectiunea Produse si introduceti adresa dumneavoastra in campul de sub harta. Produsele vor fi afisate pe o raza de 50 de kilometri de dumneavoastra.
      Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produsele din Coș

Golește coșul

Niciun produs în coș.

Înapoi la Butic
Caută după: